Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:02 | 24/07/2024

Nous treballs per a la prevenció d’incendis forestals

Aquest mes de maig està previst que es duguin a terme les de manteniment a les franges de protecció dels diferents nuclis del municipi

dimarts 07 maig 2024

Un total de 50,69 hectàrees seran objecte dels treballs de manteniment de les franges de protecció davant d’incendis forestals previstos per a aquest mes de maig. En concret s'executaran les tasques de desbrossada, i alguna tala puntual, en aquestes franges d’una amplada de 25 metres al voltant dels diferents nuclis que componen la nostra població: Can Corbera, Carenes de Can Turu, el Molinot, La Planassa, Sant Miquel de Guanteres, Can Pepet i el Nucli Urbà. En total es destinarà una inversió 60.000 euros en una actuació emmarcada dins del que estableix la Llei 5/2003, de 22 d'abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana.

 

Una crida a la responsabilitat

Tot i les pluges registrades al llarg dels darrers dies, la sequera continuada que es registra en els últims anys fa que enguany existeixi una especial preocupació davant la possible aparició del foc a les zones boscoses. Per aquest motiu, a més de prendre les mesures necessàries de prevenció, des de l’Ajuntament es fa una crida al conjunt de la ciutadania per a extremar les precaucions i per dur a terme a les finques privades les actuacions necessàries que evitin l’aparició o la propagació del foc. Trobareu més informació al respecte al web del Departament d’Interior.