Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:32 | 14/07/2024

Nova data per renovar el DNI a Viladecavalls

dimarts 25 maig 2021

L’Ajuntament de Viladecavalls torna a organitzar la gestió de renovació i expedició del DNI per tal d'evitar que els viladecavallencs i viladecavallenques hagin de desplaçar-se a altres municipis per realitzar el tràmit.

La data d’expedició serà el pròxim dia 21 de juliol i l'equip mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà a Viladecavalls.

Les persones interessades a obtenir o renovar el DNI poden sol·licitar hora trucant al telèfon 93 788 71 41 ext.205 i se’ls assignarà un número de cita.
Poden sol·licitar cita les persones empadronades a Viladecavalls, tant per fer 1a expedició, renovació per caducitat, pèrdua o robatori.
Podeu consultar més informació al tràmit: CITA PRÈVIA RENOVACIÓ I/o EXPEDICIÓ DNI

En el cas de renovació per canvi d'afiliació (nom i cognoms, gènere, etc.) s'ha de tramitar en una comissaria.

Podeu sol·licitar cita trucant al 060 o al web www.citapreviadni.es

Recordem que els veïns i veïnes amb dificultats de mobilitat que no puguin desplaçar-se, poden sol·licitar que l'equip mòbil de la Policia Nacional es desplaci al seu domicili. En aquest cas, caldrà que una persona degudament autoritzada, presenti davant del registre general de l'ajuntament, el formulari específic, acompanyant del document d'apoderament a familiar, original del certificat mèdic que acrediti la incapacitat de l'interessat per desplaçar-se i fotografia de la persona que vol renovar el DNI.
Posteriorment, l'equip mòbil de la Policia Nacional confirmarà dia i hora per al desplaçament al domicili de la persona interessada.
Podeu consultar la informació al tràmit: RENOVACIÓ I/O EXPEDICIO DNI PERSONES SENSE MOBILITAT