Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:50 | 21/07/2024

Nova edició de l’Aplec de Sant Miquel

Ahir diumenge 20 de setembre l'associació Amics de Sant Miquel de Toudell va celebrar l'Aplec anual a l’ermita romànica de Sant Miquel de Toudell ubicada al polígon de Can Mir a Viladecavalls. Una festa molt popular al municipi i que compta amb una gran participació.

dilluns 21 setembre 2015

Com ja és tradició els actes es van iniciar amb una caminada des de la plaça de l'Església  a l’Ermita, comptant amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil de Viladecavalls. Una vegada allà Mossèn Joan Làzaro va oficiar la missa a l’exterior,  que dins del calendari litúrgic correspon a la festivitat de Sant Miquel (29 de setembre).

Tot seguit es va oferir  un esmorzar popular. A dos quarts d’una va tenir lloc l’actuació de l’Esbart Egarenc del Social de Terrassa. La diada es va completar amb la paella popular i com a novetat d’aquest any, també es van disposar parades amb productes artesans del municipi (Cerveses La Mola i fruits secs Casa Gispert).

Una representació de l'Ajuntament de Viladecavalls va assistir a l’acte. El Consistori manifesta una vegada més la seva satisfacció vers la consolidació del recinte de Sant Miquel de Toudell com a punt de trobada per a actes religiosos i culturals i vol felicitar a l'associació Amics de Sant Miquel de Toudell  per l’organització de l’esdeveniment.