Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:31 | 21/07/2024

Nova edició del programa Coneix Viladecavalls

El projecte eductiu Coneix Viladecavalls, impulsat per l'Ajuntament de Viladecavalls conjuntament amb les escoles de primària del municipi, ha començat una nova edició amb la visita de l'alumnat de 3r de l'Escola Rosella, ahir dimecres 19 d'octubre de 2022.

dijous 20 octubre 2022

Aquest projecte consta d'una visita de l'alumnat a l'ajuntament que aprèn característiques del seu municipi, el seu entorn i s'explica el funcionament de l'administració, com ara la composició del Ple, els serveis municipals que s'hi ofereixen o aspectes de tramitació, a càrrec de l'alcaldessa, Cesca Berenguer, i el regidor d'Educació, Marc González. 

Enguany, s'ha recalcat la importància de cuidar del nostre medi natural i seguir hàbits sostenibles, així com les accions realitzades per l'ajuntament respecte a eficiència energètica i reducció d'emissions de CO₂. En aquest sentit, s'ha lliurat un fulletó als infants en el marc de la campanya "Viladecavalls Clima" on detallen algunes de les actuacions que s'han fet i les que es faran per continuar amb els objectius fixats al Pla d'Acció per l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC) i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Com és habitual, els infants han simulat una sessió de Ple en què han representat l'alcaldia i els regidors i regidores del consistori, i han votat per l'aprovació de la redacció del Projecte d'instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici de l'Escola Rosella.