Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:56 | 16/07/2024

Nova edició del programa de creixement empresarial «Acceleració en Òrbita»

El programa de creixement empresarial «Acceleració en Òrbita» per l’impuls del creixement empresarial de les pimes i empreses individuals del territori obre la convocatòria per a la novena edició.

dijous 03 març 2022

«Acceleració en Òrbita» és un programa 100% subvencionat que s'adreça a empreses que vulguin impulsar el seu creixement i que compleixin els següents requisits:

  • Potencial de creixement
  • Vocació internacional
  • Caràcter innovador
  • Seu social o localització a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls

Per inscriure les candidatures cal emplenar el formulari digital (https://bit.ly/350vYXW) abans de l’11 de març 2022 a les 14.00h

Les empreses seleccionades començaran realitzant dos tallers en grup on es treballarà el model de negoci com a punt de partida per definir un pla d'acció per a cada empresa orientat a potenciar el seu creixement. Durant la resta del programa, es treballa de manera individual amb cadascuna de les empreses de la mà de tutors i tutores especialitzats per tal d'executar un pla dissenyat a mida per a cada empresa.

«Acceleració en Òrbita» és un programa impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i Cecot, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar-nos a través del correu electrònic terrassainnovacio@terrassa.cat

Trobareu més informació en la web: https://terrassainnovacio.cat/acceleracio-en-orbita/