Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:38 | 16/07/2024

Nova estació meteorològica

divendres 11 juliol 2014

Viladecavalls inaugurà el passat divendres 4 de juliol una nova estació meteorològica. Aquest nou equipament disposa de sensors d’interès meteorològic per a la mesura de la temperatura, la humitat relativa de l’aire i la precipitació.

Les dades subministrades per tots aquests sensors s’envien per radiofreqüència a una consola central on es monitoritzen dades instantànies i s’enregistren a un històric de fins a dos anys. Els valors enregistrats es visualitzaran en pantalla a la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà, així com al web municipal.
 
El model, una Davis VantagePro2,  s’ha emplaçat al sostre de l'edifici de l'Ajuntament i permet la possibilitat d’incorporar en un futur sensors de radicació solar i UV. El cost de la instal•lació ha suposat uns 1.500€.
 
La nova estació serà d’utilitat per a diversos Serveis de l’Ajuntament  (des de gestió d’assegurances, a previsions de reg, perill d’incendis, etc.), alhora que recollirà informació que permetrà conèixer amb més profunditat el territori i obtenir unes dades meteorològiques molt més exactes des del nostre municipi.