Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:41 | 17/07/2024

Nova oficina d’atenció al jovent de la comarca

Els joves de Viladecavalls comptaran pròximament amb una nova Oficina Jove on poder dirigir-se per resoldre dubtes i rebre informació. Aquesta oficina ubicada a Terrassa donarà servei a Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

dimarts 06 octubre 2015

Aquest nou punt de referència, sota la coordinació del Consell Comarcal, el qual promourà el treball conjunt d’aquesta nova oficina amb els serveis d’informació juvenil de cada municipi, oferirà atenció als joves i les joves a la comarca del Vallès Occidental amb els serveis d’informació juvenil i els agents dels diferents àmbits d’actuació que afecten el jovent. També oferiran informació i orientació del servei de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Viladecavalls col·laborarà estesament amb el Consell Comarcal, i concretament amb aquest nou centre per tal de poder d’optimitzar i oferir conjuntament l’atenció necessària per als joves en el seu desenvolupament personal i social.