Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:26 | 15/07/2024

Nova regidoria: “Coordinació i gestió d’emergències i protecció civil”

Viladecavalls disposa des del passat mes de juny d'una nova regidoria de Coordinació i gestió d'emergències i protecció civil que depèn de l'àrea de Presidència-Alcaldia.

divendres 17 juliol 2020

Aquesta nova regidoria ha estat delegada a la regidora Dolors Salmerón i engloba els serveis de voluntariat de Protecció Civil, Bombers voluntaris i ADF de Viladecavalls.

Es tracta d'una proposta impulsada pel consistori per tal de fomentar i treballar de forma activa en la prevenció de situacions de risc al municipi, elaboració de plans d'autoprotecció i plans d'emergències per tal de pal·liar les conseqüències d'aquelles que hi tenen lloc.

Des de la regidoria es pretén fomentar el voluntariat i conscienciació social, davant el medi natural i actuar i prevenir enfront de les situacions esdevingudes pel canvi climàtic.

La finalitat és la recerca i protecció de la qualitat de vida adequada i equilibrada en els principis d'interès general per la ciutadania de Viladecavalls, mitjançant la coordinació de l'aportació desinteressada del voluntariat en tasques de protecció civil i emergències dins el municipi, així com l'impuls de la participació ciutadana en temes de prevenció o actuacions de protecció civil i la sensibilització de la població respecte dels riscos que la puguin afectar.