Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:10 | 21/07/2024

Nova reunió de treball amb l'AMTU per l'increment de la freqüència de la R4 i l'ampliació del servei de la L5 de bus a Viladecavalls

Els Regidors de l'Ajuntament de Viladecavalls, José Valero i Marc González, han mantingut una reunió amb el responsable d'Estudis i Projectes de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Carles Labraña, aquest matí 4 d'octubre a l'ajuntament, per continuar treballant en la petició d'increment de la freqüència de la línia de tren R4 i l'ampliació del servei de la L5 de bus a Viladecavalls.

dimecres 04 octubre 2017

En la reunió, el responsable d'Estudis i Projectes de l'AMTU ha traslladat a l'Ajuntament de Viladecavalls la proposta d'increment del servei de tren a Viladecavalls que ha elaborat l'associació i que es lliurarà en els pròxims mesos a la Generalitat de Catalunya, com a pas previ abans de presentar la petició a RENFE. Aquesta proposta s'acabarà d'elaborar una vegada s'hagi realitzat un estudi de camp, a càrrec de l'AMTU, de la realitat actual del municipi en l'àmbit de la mobilitat.

Aquesta trobada se suma als contactes mantinguts en els darrers mesos entre els ajuntamentsde Viladecavalls i Vacarisses i l'AMTU per la millora de la freqüència de la línia R4 de Rodalies al pas dels municipis sol·licitants.

Pel que fa a l'augment del servei de la línia de bus L5, que actualment es presta fins a Can Trias i que es demana ampliar fins a Sant Miquel de Guanteres, s'ha acordat realitzar els estudis previs que permetin recavar les dades necessàries abans d'implementar la petició formal a Transports Municipals d'Egara.

Des de l'Ajuntament es continuarà treballant conjuntament amb l'AMTU, operadors i administracions per tal de millorar la Mobilitat del municipi.