Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:38 | 19/07/2024

Nova secció de Marxa Nòrdica dels Corredors de Fons de Viladecavalls

Les sessions de marxa nòrdica són obertes a tota la ciutadania i gratuïtes. Aquesta secció s'ha obert gràcies a l'adhesió del grup de veïns i veïnes que ja practicava aquesta modalitat esportiva tant al municipi com a altres indrets del territori. Les persones interessades a unir-se a la secció s'han de posar en contacte amb els Corredors de Fons de Viladecavalls

dimecres 16 gener 2019

Els Corredors de Fons de Viladecavalls compten des del passat novembre del 2018 amb una nova secció de marxa nòrdica, gràcies a l'adhesió d'un grup de veïns i veïnes que ja practicava aquesta modalitat esportiva al municipi.

Les sessions de marxa nòrdica són obertes a tota la ciutadania i gratuïtes i es duen a terme els dilluns i dimecres de 20.00 a 21.30 hores i els dimarts i dijous de 18.30 a 20.00 hores amb punt de sortida a la plaça de la Vila. El cap de setmana s'organitzen sortides a altres indrets del territori. Els recorreguts pensats per a les sessions entre setmana tenen una distància de 7 km mentre que les sortides del cap de setmana van dels 11 als 14 km.

 

Marxa nòrdica per a Gent Gran

A més a més, sent conscient dels beneficis terapèutics d'aquesta pràctica esportiva, des del passat 4 de gener l'entitat ofereix una sessió adreçada a la Gent Gran, anomenada Grup de Salut, tots els divendres de 9.00 a 11.00 hores amb punt de sortida a la plaça de la Masia de Can Turu, davant de l'escola Rosella.

Les persones interessades a formar part del grup de Marxa Nòrdica dels Corredors de Fons de Viladecavalls han de contactar amb l'entitat enviant un correu electrònic a nwviladecavalls@gmail.com o per mitjà dels canals de contacte de l'entitat.

 

Més informació a: https://corredorsviladecavalls.blogspot.com/search/label/marxa%20nordica