Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:05 | 25/07/2024

Nova temporada de cursos i tallers 2016 – 2017

Les associacions i entitats del municipi, iniciaran setembre amb una nova oferta de cursos i tallers. La programació inclourà noves propostes pensades per a totes les edats: infants, joves i adults que buscaran satisfer les inquietuds culturals i formatives de tots els ciutadans.

dilluns 22 agost 2016

Una vegada més se segueix potenciant l’oferta al voltant del ball i la música, amb els balls de saló, sevillanes, flamenc, zumbatuka o el line dance, el country i bollywood. Molt destacable també, l’oferta lligada a la creativitat, mitjançant el patchwork, manualitats, pintura a l’oli i molt altres cursos i tallers. La programació sencera es podrà consultar a partir del 28 d’agost al web municipal i a la propera agenda cultural  del municipi, el pròxim mes de setembre.

Escola de Música Pau Casals

 A més us recordem que encara hi ha places disponibles per  al curs escolar 2016-2017 de l’EMM Pau Casals. Si esteu interessats, a partir de dimarts 30 d’agost podeu informar-vos a la mateixa escola de música o bé contactar a través del correu emmpaucasals@viladecavalls.cat o el 93 734 19 50.