Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:45 | 17/07/2024

Nova trobada de delegats del PIDCES 2016

El passat divendres dia 5 de febrer es va celebrar a l’Altell de Viladecavalls una nova reunió de delegats i delegades del PIDCES 2016. Aquest grup d’estudiants de l’IES Viladecavalls, que conformen el grup motor del programa, es van trobar per tal de tirar endavant el pròxim projecte a l’Institut; el Tú sí que vales 2016.

dissabte 13 febrer 2016

Després de la bona acollida que va tenir  la primera edició del concurs, el qual va comptar amb  exhibicions de ball, coreografies i molta música, tant en format vocal com instrumental, aquest segon any torna amb l’objectiu repetir l’èxit que va tenir l’any anterior i augmentar, si és possible, el nombre d’alumnes participants de tal manera que cadascú s’expressi i mostri tot allò del que és capaç. 

La jornada va ser molt profitosa i ja s’ha elaborat tota la documentació necessària per poder iniciar el concurs. Els premis per als guanyadors serà una sortida a Port Aventura. La participació està oberta a joves d’ESO i Batxillerat de l’IES Viladecavalls. En acabar la reunió tots els participants varen gaudir d’un pica-pica.

El Consistori es mostra una vegada més molt satisfet per la gran predisposició dels joves a col·laborar en aquest projecte transversal de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Viladecavalls i el centre educatiu.

Galeria d'Imatges

Trobada PIDCES 5 febrer