Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:29 | 13/07/2024

Nova trobada del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses al Consell Comarcal

Dimecres 11 de maig l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va assistir a una nova sessió del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En aquesta reunió es va abordar una proposta d’acord sobre l’emergència habitacional i la pobresa energètica, el desplegament del Pacte per la Reindustrialització i l’acollida de persones refugiades.

divendres 13 maig 2016


Consens per continuar defensant la llei 24/2015 de mesures urgents per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica.

Actualment s’està treballant en la Taula Comarcal sobre la Pobresa Energètica, integrada per representants comarcals, municipals i de les principals subministradores de serveis bàsics, pel desenvolupament de programes que permetin millorar la situació de les persones més vulnerables.

Acció coordinada per l’acollida de refugiats amb garanties

Oriol Amorós, Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, va explicar les actuacions previstes en matèria de refugiats. La Comissió Tècnica continuarà coordinant diferents actuacions amb els municipis que estan disposats a fer aquesta acollida.

Creació d’una Taula comarcal de comerç per definir un model territorial comú

El consell presenta un conjunt de mesures comunes per preservar el sòl industrial i activa un protocol d’actuacions de fiscalitat favorable per a promoure la instal·lació de noves empreses al conjunt del territori.