Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:16 | 15/07/2024

Noves dates per a la renovació del DNI

dimarts 03 juny 2014

L’Ajuntament de Viladecavalls ha sol•licitat més freqüència en el desplaçament al nostre municipi d’un equip mòbil de la Policia Nacional per a tramitar el DNI, a fi i efecte d’evitar que els ciutadans de Viladecavalls hagin de desplaçar-se a altres municipis. Les properes dates de renovació seran el 5 de setembre, 7 de novembre i 16 de desembre. http://ves.cat/lnCj

Les persones de la tercera edat o amb problemes de mobilitat que estiguin impossibilitades poden demanar que la unitat mòbil de la Policia es desplaci al domicili. Caldrà presentar una sol•licitud acompanya d’un certificat mèdic que confirmi que la persona que ha de renovar el DNI no es pot desplaçar. Els agents de la Policia Nacional es posen en contacte amb la família i fixen dia i hora per a renovar la documentació. L’OAC de l’Ajuntament recollirà les peticions per renovar el carnet i quan la unitat mòbil es desplaci fins al poble atendrà les peticions efectuades.
 
Des de l’OAC es coordinarà aquest servei i es prendrà nota de les sol•licituds de les persones interessades en obtenir o renovar el DNI a Viladecavalls. Per fer la sol•licitud, s’haurà de trucar a l’Ajuntament de Viladecavalls telèfon 93 789 20 54 – 93 788 71 41, dins dels horaris d’atenció al públic (de dilluns a divendres entre les 8:30 a 14h). Serà imprescindible que, les persones que hagin estat citades, reuneixin els requisits i/o aportin els documents necessaris per la seva tramitació.
 
Recordeu que el DNI caldrà renovar-ho una vegada caducat o dins dels darrers 90 dies de la seva vigència.
 
Més informació d’interès http://www.interior.gob.es/es/web/servicios-al-ciudadano/dni