Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:21 | 16/07/2024

Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya a partir del 8 de febrer

El PROCICAT ha determinat que a partir de dilluns 8 de febrer amb una durada prevista de 14 dies, entraran en vigor noves mesures arran de la minsa millora dels efectes de la pandèmia, que implica entre altres les que es detallen a continuació.

divendres 05 febrer 2021

👉 La reducció de la mobilitat en l’àmbit comarcal. (a excepció de les escoles que podran sortir de la comarca per activitats sense pernoctació).

👉 Ampliació d’una hora en les franges de restauració (esmorzar 7.30 a 10.30 h, dinar de 13.00 a 16.30 h)

👉 Universitats i escoles postobligatòria els primers cursos es podran reprendre en modalitat presencial.

👉 Les llibreries es consideren dins les activitats essencials.

👉 Esports es reprenen activitat esportiva en espais tancats amb limitacions d’aforament i grupals. I altres mesures preventives.

👉 Reprenem les competicions esportives que siguin d’accés a competicions d’àmbit estatal o internacional.

👉 Les escoles de música i dansa, autoritzades pel departament d’educació, podran reprendre la presencialitat en aquells cursos de preparació per ensenyaments reglats superiors.

En cap cas, aquestes noves mesures han de fer-nos abaixar la guàrdia. Les noves soques encara no tenen incidència significativa, la pressió assistencial és molt alta i representa un gran impacte sobre el sistema sanitari i la continuïtat del programa de vacunació (que ja està oferint bons resultats) està sotmès a situacions disruptives.

Per tot això, cal continuar respectant les mesures i no relaxar-se, amb la força necessària i el convenciment que ens en sortirem!