Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:57 | 25/07/2024

Noves mesures restrictives per la #COVID19

diumenge 20 desembre 2020

El Govern de la Generalitat de Catalunya va anunciar, divendres 18 de desembre, un pas enrere amb noves restriccions davant de l'evolució negativa de les dades epidemiològiques de la COVID-19.

Les mesures entraran en vigor a partir del dilluns 21 de desembre i fins el proper dilluns 11 de gener de 2021 amb vigència fins a l’1 de gener. Es revisaran el 28 de desembre, i si les dades evolucionen a pitjor, es prendran noves mesures. 

  • Continuem amb el perímetre de Catalunya tancat, excepte per visites a familiars o a gent propera. Pel que fa a la mobilitat dins del territori català queda restringida la mobilitat comarcal tota la setmana fins al dia 11 de gener. 
  • Les activitats socials, com passa fins ara, queden limitades a 6 persones com a màxim. Els dies festius, és a dir, el 24, 25, 26 i 31 de desembre i els dies 1 i 6 de gener, les trobades poden ser de màxim 10 persones SEMPRE QUE siguin de 2 bombolles.
  • Respecte al calendari escolar, el curs es reprèn el dia 11 de gener en comptes del 8 de gener, com estava previst. Una mesura que dona uns dies de marge per poder detectar casos de contagi durant les festes.
  • Les activitats culturals, que continuaran obertes amb un aforament del 30% sempre que no sobrepassin les 1000 persones. Implicaran la modificació d’horaris i aforaments en aquells espais on s’hi produeix més interacció social, així com una limitació de la mobilitat que es mantindrà en l’àmbit comarcal.
  • Respecte a les instal·lacions i equipaments esportius es podran mantenir oberts els que estan a l’aire lliure, amb un aforament del 50%. I als equipaments esportius en espais tancats, seguim amb l’aforament màxim del 30% i amb cita prèvia.

La situació ens obliga a prendre mesures, des de l’Ajuntament de Viladecavalls fem un crida a la col·laboració ciutadana per reduir tota interacció no imprescindible. Apel·lem a la responsabilitat i ho aconseguirem plegats!

Més informació a: canal salut