Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:51 | 22/07/2024

Noves millores a diversos indrets del municipi

Les tasques s’han dut a terme de forma ordenada a diversos emplaçaments del municipi amb l’objectiu de millorar el dia a dia dels veïns i veïnes de Viladecavalls.

dimarts 29 març 2016

L’Ajuntament de Viladecavalls ha finalitzat els treballs d’ instal·lació de la retolació al barri de La Tendera amb dos nous cartells d’identificació de la zona.

L’objectiu no és altre que el de facilitar la mobilitat de vehicles i de persones als diferents carrers de la zona. Per aconseguir-ho s’ha instal·lat un primer rètol al trencall d’accés i un altre a l’inici del Camí del Suro, aquest últim amb un plànol de carrers.

Aquests treballs, realitzats per la brigada municipal d’Obres i Serveis, formen part de les tasques de millora de l’accessibilitat i imatge del municipi. En aquest sentit aquesta mateixa setmana s’està procedint a canviar la senyalització vertical malmesa a la zona de La Plana de Sant Miquel de Guanteres i també repàs de pintura viària horitzontal a la mateixa zona i també a Can Trias.

D’altra banda, s’estan realitzant múltiples tasques de manteniment al municipi com ara la reparació del bordó del carrer Pau Picasso, la senyalització de les noves places d’aparcament a l’avinguda Barcelona de Can Trias i la neteja d’embornals a Tiursa, Can Trias i Sant Miquel de Guanteres, entre d’altres.

Galeria d'Imatges

Parada bus Can Trias
Senyalització La Tendera Camí del Suro
Senyalització accés La Tendera