Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:36 | 15/07/2024

Noves places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

L'Ajuntament de Viladecavalls ha creat noves places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda que s'han ubicat en les proximitats de centres escolars i equipaments públics.

dilluns 29 agost 2022

Les noves places senyalitzades es troben a les proximitats de l'escola Rosella i l’EMM Pau Casals, a l'IES Viladecavalls, a l'Escola Roc Blanc i al Centre Cívic Paco Cano, que completen les ja existents.

Des de l'ajuntament volem aprofitar per fer una crida a la ciutadania per respectar l'ús exclusiu d'aquestes places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda. Veïns i veïnes del municipi ens han traslladat que hi ha persones que ocupen aquestes places per comoditat sense disposar de la targeta que permet fer-ho, i recordem que ocupar una plaça reservada d'aquesta classe comporta una sanció econòmica. La mateixa sanció s'aplica en cas d'utilitzar targetes d'altres titulars, no renovades o falsificades. Les targetes d'aparcament per a aquest col·lectiu, que s'han de col·locar en un lloc visible del parabrisa del vehicle, es tramiten a través de l'Ajuntament per a persones amb dificultats de mobilitat o de visió en un grau reconegut per la Generalitat de Catalunya.