Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:56 | 19/07/2024

Noves tasques per a la prevenció dels incendis forestals

El passat mes de setembre s’iniciaven actuacions d’adequació de diversos camins forestals per a facilitar l’accés, en cas de ser necessari, dels cossos d’emergència

dimarts 17 octubre 2023

Durant el mes de setembre, l'Ajuntament de Viladecavalls ha impulsat diferents tasques d'arranjament i neteja en diversos camins forestals del nostre terme municipal. En concret s’ha treballat en les plataformes de les franges auxiliars de trànsit als camins de Can Duran, Can Baiona i Can Sanahuja (des de Can Turu fins a la riera de Gaià), així com les àrees de trànsit i les franges auxiliars del camí ral de Vacarisses. S'ha efectuat així la desbrossada de la vegetació a la secció de servei a banda i banda dels camins amb tractor i capçal. Resten pendents treballs manuals de repassos i acabats del tractament d'aquesta vegetació. Es preveu poder continuar amb els treballs d'arranjament de la plataforma durant aquest mes.

A través d'aquestes accions, l'Ajuntament té com a objectiu principal minimitzar el risc d'incendis forestals. El manteniment de camins permet garantir que els cossos d’emergència puguin arribar de manera àgil, en cas de ser necessari, a les zones boscoses del nostre entorn.

Aquesta tasca de preservació i protecció compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.