Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:38 | 16/07/2024

Novetats del servei de teleassistència dels serveis socials municipals

El servei de teleassistència (TLA) dels Serveis Socials de l’Ajuntament oferirà novetats i millores a les persones usuàries i a aquelles persones que se’n donin d’alta, a partir d'aquest mes de maig.

dimarts 04 maig 2021

L’objectiu d’aquest paquet de millores tenen per objectiu avançar cap a un servei orientat a la prevenció i a la dependència. Així, s’evolucionarà en el model d’atenció, centrada en la persona, amb més qualitat i especialització, atenent a necessitats especials i ampliant les visites i la periodicitat de les trucades preventives.

El nou servei de teleassistència estarà dividit en TLA de suport moderat i TLA amb suport alt per assolir l’objectiu d’una atenció acurada que cobreixi les necessitats de cada persona, com ara el deteriorament cognitiu, la dependència, la discapacitat, la soledat, l’aïllament i al benestar de les persones cuidadores.

Una altra de les novetats del servei de teleassistència serà la reconfiguració de l’estructura de preus actuals, que seran informades per carta a les persones ja usuàries i a les oficines de Serveis Socials a les noves altes.