Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:52 | 25/07/2024

Novetats per Sant Joan a Viladecavalls

Viladecavalls celebrarà la revetlla de Sant Joan, el pròxim 23 de juny al vespre, amb la tradicional Flama del Canigó i amb les novetats d'un sopar popular a l'aire lliure i l'encesa d'una foguera en la plaça de la Vila.

dilluns 12 juny 2017

La celebració de la nit més curta de l'any començarà a les 19.30 hores amb el recorregut dels relleus de la Flama del Canigó, amb punt d'inici a la zona esportiva municipal de Can Trias i finalitzarà en el carrer Antoni Soler i Hospital on es farà l'encesa del peveter, als voltants de les 20.00 hores.

Les persones interessades a participar en la Flama del Canigó es poden inscriure fins al 16 de juny enviant un correu electrònic a cultura@viladecavalls.cat, esports@viladecavalls.cat o trucant al 93 788 71 41.

Després d'un refrigeri amb cava i coca per a tots els assistents es donarà pas al nou sopar de Sant Joan, organitzat pel Casal Familiar de Viladecavalls, en el carrer Antoni Soler i Hospital.

En finalitzar el sopar, tindrà lloc una nova activitat a la plaça de la Vila. Es tracta de l'encesa d'una foguera per parts dels nens i nenes de Viladecavalls amb un espectacle de foc, llançament de petards i rom cremat per a tothom, organitzat per l'Ajuntament i la Comissió de la Flama del Canigó i amb la col·laboració d'entitats locals. 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls us animem a participar en aquest nou format de celebració tot demanant a la població seguir els consells i recomanacions a l'hora de manipular petards i altre material pirotècnic. En el següent enllaç trobareu consells per a una celebració segura.