Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:09 | 15/07/2024

Obert el concurs per a l’elecció del cartell de la pròxima Festa Major

L’obra que sigui escollida com a imatge de la festa rebrà un premi de 500 euros

dijous 04 maig 2023

Ja es poden presentar propostes al concurs del cartell anunciador de la Festa Major del 2023. Hi poden participar totes les persones majors de 16 anys interessades amb obres de tema lliure que facin, en tot cas, referència a la festa. Els cartells es poden presentar fins al pròxim 2 de juny a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) (tota la informació aquí).

Els treballs que es presentin al concurs han de ser originals i inèdits i sense signatura, no poden haver estat premiats anteriorment a un altre concurs i cada autor o autora haurà de presentar únicament una obra.

Les propostes s’han de presentar sobre un suport de cartolina blanca dins d’un sobre o similar tancat en el qual també s’hauran d’incloure les dades de la persona que l’ha realitzat, la tècnica utilitzada, una descripció del cartell i una carta dirigida a l’Ajuntament acceptant les bases i requisits. Podeu consultar les bases íntegrament aquí.

La concessió del premi de 500 euros es realitzarà per votació popular. Els treballs participants s’exposaran el 9 de juny a la terrassa de l’Escola Municipal de Música Pau Casals durant el segon concert del cicle Viu la Veu.