Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:53 | 21/07/2024

Obert el termini del concurs del cartell de Festa Major 2019

La convocatòria del concurs del cartell de Festa Major 2019 ja és oberta i s'hi podran presentar les obres fins al pròxim 5 de juny.

divendres 17 maig 2019

El concurs és obert a tothom, com també el tema de l'obra, sempre que sigui adient a la festivitat.

Cada participant pot lliurar una única obra, que ha de ser original i inèdita -tampoc pot haver estat premiada en altres concursos- i no pot incorporar la signatura d'autoria, una informació que constarà dins d'un sobre adjunt al cartell junt amb la resta d'informació requerida a les bases reguladores.

El cartell s'ha de lliurar a l'oficina de registre de l'ajuntament respectant les mides de 43 cm x 26 cm, fent ús de qualsevol tècnica o estil, imprès a quatre colors, i centrat en un suport de cartolina blanca, dins d'un sobre o similar tancat on consti "Concurs Cartell Festa Major Viladecavalls 2019".

Tots els treballs admesos s'exposaran a l'Escola Municipal de Música Pau Casals, el dia 7 de juny, durant el desenvolupament del segon concert del Festival Viu la Veu. Les persones que vulguin participar en la votació popular hauran d'emplenar una butlleta que se'ls hi facilitarà in situ, aportant el seu DNI, per garantir que cada persona vota una única vegada.

L'elecció del cartell es durà a terme per mitjà de votació popular i es donarà a conèixer en l'acte públic de presentació de la festa major el 19 de juny. El guanyador obtindrà un premi de 300 euros.