Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:14 | 25/07/2024

Obert el termini d'inscripcions a la 1a Cursa solidària de Sant Martí

La festivitat de Sant Martí comptarà, enguany, amb una nova activitat, la 1a Cursa solidària de Sant Martí, el pròxim diumenge 12 de novembre, organitzada per l'Ajuntament de Viladecavalls amb la col·laboració de Kames Kids, entitat esportiva de Viladecavalls vinculada al Centre Excursionista de Terrassa.

dilluns 23 octubre 2017

La cursa tindrà 3 modalitats, pensades per aplegar el màxim nombre de persones, independentment de la seva edat, nivell o condició física, per tal de que puguin gaudir d'una jornada esportiva alhora que mostren el seu compromís social donat que la recaptació de les inscripcions d'aquesta nova cursa es lliurarà a entitats o altres organitzacions que treballin en iniciatives socials. En aquesta ocasió, s'ha escollit l'Obra Social Sant Joan de Déu com a destinatària de la donació. 

Els més petits podran participar a la MiniCross, amb un recorregut de 2 km per parcs urbans, corriols i asfalt, en les categories Benjamí (nascuts/des entre 2008-2009), Aleví (nascuts/des entre 2006-2007), Infantil (nascuts/des entre 2004-2005) i Cadet (nascuts/des entre 2001-2003), la Cursa-Cross de 10 km, 2 voltes a circuit de 5 km. al voltant de Can Turu per corriols i pistes de muntanya, amb un desnivell de 250 metres, en les categories Sub23, Senior, Veterà +40 i Veterà +50 i una marxa solidària de 6,5 km amb sorteig d'obsequis pels participants. 

Els guanyadors de les categories masculines i femenines, tant de la Minicross com de la Cursa-Cross, obtindran un obsequi no acumulatiu entre classificacions i categories. 

Per a poder participar en qualsevol de les tres modalitats, les persones interessades han d'inscriure's prèviament a través del següent web. Podeu trobar tota la informació relativa a la cursa en el reglament de participació

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls us animem a participar en aquesta nova activitat esportiva, solidària i familiar de Sant Martí.