Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:57 | 14/07/2024

Obert el tràmit per a participar en la Cavalcada de Reis 2023

Les persones que vulguin participar a la Cavalcada de Reis de Viladecavalls com a patge/patgessa, rei o col·laborant tècnicament, ja poden presentar la seva sol·licitud fins al 3 de desembre de 2022.

divendres 18 novembre 2022

S’hi poden inscriure, d'acord amb els criteris d'inscripció i selecció que regulen la convocatòria, totes les persones que hagin complert l’edat indicada a la modalitat escollida. Només s'admetrà una inscripció per persona a una única modalitat. 

Les modalitats d’inscripció són les següents:  

  • Patgessa Martina a partir de 18 anys ( complerts a data 1 de gener de 2022). Amb la vestimenta apropiada que proporcionem des de l’Ajuntament, caldrà que acompanyi la comitiva de reis el dia 5 de gener tarda. 
  • Reis a partir de 18 anys ( complerts a data 1 de gener de 2022). Amb la vestimenta apropiada que proporcionem des de l’Ajuntament, aniran presidint la comitiva reial del dia 5 de gener. 
  • Patges/patgesses Carrossa a partir de 4r ESO o superiors. En funció de l’alçada i l’edat se situaran a la carrossa del patge Martí o bé a la dels Reis i acompanyaran en tot moment a SSMM. Els reis Mags d’Orient durant el recorregut del dia 5 de gener pel municipi.  
  • Col·laboracions tècniques A partir de 18 anys (complerts a data 1 de gener de 2022). Durant el recorregut de la Cavalcada, s’encarregaran de qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització.   

Les inscripcions s’han de fer a través del formulari digital: Formulari cavalcada 2023