Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:56 | 25/07/2024

Oberta la convocatòria al Programa Termalisme Social 2016 de l’Imserso

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Viladecavalls, informa de la convocatòria de places per a participar en el Programa de Termalisme 2016. La convocatòria contempla dos terminis per a la presentació de sol·licituds: 1r torn Febrer-Agost i 2n torn Setembre-Desembre

dilluns 18 gener 2016

A través del Programa de Termalisme, el Ministeri de Treball i Afers Socials a través de l’IMSERSO  proporciona als pensionistes que per prescripció facultativa ho necessitin els tractaments que es presten als balnearis, a preus reduïts

Enguany les principals novetats són la rebaixa de l’edat dels pensionistes de viduïtat a 55 anys. També poden participar perceptors de prestacions o subsidis de desocupació amb 60 o més anys, els beneficiaris de la Seguretat Social amb 65 o més anys, tot i que no ser pensionistes, així com pensionistes amb la nacionalitat espanyola residents a l’estranger i, per últim, es contempla l’acompanyament de fills amb discapacitat igual o superior al 45%.

La convocatòria contempla dos terminis per a la presentació de sol·licituds:

  • 1r torn Febrer-Agost.  La presentació de sol·licituds actualment es troba fora de termini. No obstant això  es mantindrà oberta la llista d’espera fins al dia 11 de maig de 2016 per a aquelles persones que no haguessin formulat en el seu moment la sol·licitud. Si bé totes aquestes sol·licituds seran només per cobrir les possibles vacants.
  • 2n torn Setembre-Desembre. Es podran presentar sol·licituds fins a l’11 de maig de 2016. Quan acabi el termini de presentació, es mantindrà oberta la llista d’espera fins a 31 d’octubre de 2016.

Els ciutadans de Viladecavalls que vulguin informació concreta del Programa Termalisme, cal que demanin hora per Serveis Socials. Trobareu més la informació al web de l’IMSERSO - Programa de Termalisme 2016.