Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:39 | 16/07/2024

Convocatòria per a participar en el concurs del cartell de Festa Major 2022

L’Ajuntament de Viladecavalls organitza la convocatòria per a participar en el concurs del cartell de Festa Major, que torna després de les restriccions per la pandèmia de COVID-19 dels darrers dos anys.

dijous 28 abril 2022

La Festa Major de Viladecavalls 2022, que se celebrarà del 7 a l’11 de juliol, adoptarà la imatge sortint del cartell guanyador del concurs a totes les comunicacions de la festivitat. L’autor/a obtindrà un premi de 500 euros. 

Les obres han de ser originals i inèdites i sense signatura, si bé la guanyadora podrà ser signada per l’autor/a abans de la seva reproducció. Els treballs presentats no poden haver estat premiats anteriorment a un altre concurs. Cada autor/a pot presentar una única obra. 

Les persones que vulguin participar ho podran fer (en breu avisarem de l'inici del tràmit) fins al 3 de juny presentant els seus treballs a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, mitjançant el registre d’entrada municipal, adjuntant la documentació a una instància genèrica. 

Podeu consultar les bases de participació a: Bases reguladores del concurs del cartell de la Festa Major de Viladecavalls