Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:38 | 20/07/2024

Obertes les candidatures als millors i les millors esportistes i promeses de la Gala de l’Esport

Fins al 6 de setembre tota la ciutadania està convidada a presentar les seves propostes per a aquestes distincions

dilluns 07 agost 2023

L'Ajuntament de Viladecavalls ja treballa en l’organització de la cinquena edició de la Gala de l'Esport que tindrà lloc el pròxim dissabte 30 de setembre. Aquest esdeveniment té com a principal objectiu reconèixer els mèrits i èxits dels esportistes locals. Entre els guardons que es lliuraran en la gala es troben les categories: millor esportista masculí de Viladecavalls 2022, millor esportista femenina 2022 i/o millor jove promesa 2022. Aquests premis seran escollits a partir de les candidatures que poden presentar els veïns i veïnes a través del següent formulari i que seran estudiades per la taula de valoració, que es reunirà durant la primera setmana de setembre.

En les propostes, cal incloure una descripció detallada de l'esportista nominat i els seus mèrits esportius assolits durant l'any passat. La data límit per enviar les propostes serà el 6 de setembre de 2023. Un cop finalitzat aquest termini, la taula de valoració revisarà totes les candidatures rebudes i prendrà les decisions pertinents per a la selecció final dels guanyadors.

La Gala de l'Esport de Viladecavalls és una oportunitat única per reconèixer l'esforç i dedicació dels esportistes locals, així com per promoure la cultura esportiva i l'excel·lència en l'àmbit esportiu del municipi. Amb aquest esdeveniment, l'Ajuntament de Viladecavalls busca donar visibilitat i suport als esportistes que han destacat en les seves disciplines i que han portat el nom del municipi a nivells destacats de competició.