Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:32 | 25/07/2024

Obertes les inscripcions a la Rua de Carnestoltes i concurs de disfresses 2019 de Viladecavalls

Viladecavalls celebrarà el Carnaval el pròxim 9 de març al nucli urbà amb la tradicional Rua de Carnestoltes i concurs de disfresses i el posterior sopar popular.

dilluns 11 febrer 2019

La rua donarà per començats els actes de celebració a les 18.00 hores amb punt d'inici a la plaça de la Creueta i continuarà pels carrers Sant Martí i Major fins a arribar davant l'ajuntament, on les comparses duran a terme les seves coreografies i mostraran les disfresses i carrosses preparades per a l'ocasió per tal de ser valorades pel jurat del concurs.

Enguany, la carrossa del Rei Carnestoltes que encapçala la comitiva anirà a càrrec de la comparsa guanyadora de la passada edició, el grup V & Kings, i la seguirà la resta de la comitiva carnavalesca.

Les comparses que vulguin participar en la rua es podran inscriure de l'11 al 21 de febrer per via telemàtica o de manera presencial a l'oficina de registre de l'Ajuntament de Viladecavalls, en horari d'atenció al públic. Les bases de participació i la informació del tràmit es poden consultar en el següent enllaç: http://bit.ly/ajviladecavalls_carnestoltes2019

En acabar la Rua de Carnestoltes, es durà a terme el sopar popular de Carnestoltes al Pavelló esportiu municipal a les 21.00 hores. El sopar és obert a tota la ciutadania i a més de gaudir d'un àpat acompanyats dels nostres veïns i veïnes, les persones que hi participin podran conèixer de primera mà les comparses guanyadores de l'edició 2019. Per a participar cal adquirir de manera prèvia els tiquets del sopar que es posaran a la venda els dies 4 i 5 de març, a l'ajuntament de 10.00 a 13.00 hores i al Centre Cívic Paco Cano de 16.00 a 20.00 hores, amb un preu de 8,5 € el menú d’adult i 6 € l'infantil.

Des de l'Ajuntament us animem a participar en el Carnaval de Viladecavalls, sigui com a comparsa o com a públic i a compartir les fotografies i vídeos de les vostres disfresses a les xarxes socials amb el hashtag #CarnestoltesViladecavalls i mencionar el compte oficial @ajviladecavalls, per aparèixer al recull audiovisual que es publicarà als perfils de l'ajuntament.