Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:37 | 15/07/2024

Ja es poden tramitar les sol·licituds dels ajuts de suport a l’escolaritat i de menjador escolar

El tràmit per a optar-ne es pot formalitzar, presencialment o telemàticament, fins al pròxim 16 de maig per a tots dos ajuts

dimecres 03 maig 2023

Amb la voluntat de fomentar l’accés a l’educació amb les màximes garanties d’igualtat, aquests dies es poden sol·licitar dues línies d’ajuts diferents destinades a fer front a les despeses associades a l’escolarització. Per una banda, es troba oberta el termini de sol·licitud de la subvenció en suport de l’escolaritat que ofereix l’Ajuntament de Viladecavalls a la qual pot optar qualsevol família amb fills de 3 a 16 anys, que estiguin empadronats al municipi i que compleixin amb els diferents requisits establerts. Per a més informació podeu consultar les bases aquí.

Paral·lelament, també s’ha obert el termini per a sol·licitar l’ajut al menjador escolar que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i d’educació infantil. L’accés a aquest suport s’assoleix a través de la corresponent valoració social elaborada per l’equip de serveis socials bàsics, atenent les recomanacions proposades pel Departament d’Educació. Podeu consultar les bases aquí.

En tots dos casos les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 16 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o telemàticament a través de l’apartat de tràmits d’aquest web: tràmit per a la sol·licitud de subvencions de suport a l'escolaritat i tràmit de sol·licitud d’ajuts individuals al menjador escolar.