Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:54 | 25/07/2024

Obertura del CAP Ernest Lluch durant tot el mes d'agost

divendres 06 juny 2014

Avui divendres 6 de juny, a l'Ajuntament de Viladecavalls, s'han reunit el Director del Sector Sanitari del Vallès Occidental, Joan Parellada i Sabaté; la Directora Mèdica Assitencial de Mútua Terrassa, Yolanda Cuesta; el Director del CAP Ernest Lluch, Xavier Pañart; el Regidor de Sanitat, Jesus Porres i l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer per signar l'acord de restabliment del servei d'estiu del CAP Ernest Lluch.

Al juliol de 2011, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va comunicar el tancament del Centre d'Atenció Primària des de finals de juliol fins mitjans de setembre dels anys 2011 i 2012.

Amb l'arribada del nou equip de govern es va treballar per tal de donar solució a la necessitat d'aquest servei imprescindible pels nostres veïns i veïnes, aconseguint millores en el servei durant l'estiu del 2013 fent efectiu el tancament només durant el mes d'agost i reduint d'aquest manera l'afectació dels usuaris.

Fruit de les negociacions i bona predisposició de totes les parts, l'Ajuntament de Viladecavalls vol informar a la població que durant el mes d'agost d'enguany es restableix el servei de manera continuada des de les 9h fins a les 14h.

El Consistori seguirà treballant conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per tal d'oferir un servei de qualitat i adaptat a les nostres necessitats.