Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:32 | 16/07/2024

Obertura del pas soterrat de l'estació de tren de Can Corbera

Les obres de creació d'un pas soterrat per part de RENFE a l'estació de tren "Viladecavalls", situada a Can Corbera, ja han finalitzat i avui divendres 17 de novembre s’ha procedit a la seva obertura. En els pròxims dies es donarà per completats la totalitat dels treballs de millora de l’accessibilitat.

divendres 17 novembre 2017

A partir d'avui, tant el pas inferior com la resta d'accessos de l'estació s'obriran amb l'arribada del primer tren del dia i es tancaran una vegada passi l'últim tren de la nit.


Aquesta actuació s'emmarca dins el conjunt de treballs de millora d'accessibilitat de l'estació iniciats ara fa un any. Durant aquest temps s'ha dut a terme la rehabilitació i ampliació de la marquesina de l’edifici de viatgers, el tancament perimetral de l'estació i la millora en matèria d’eficiència energètica canviant la il·luminació de l’estació per llum LED. A més, s'ha realitzat un recreixement de l’alçada de les andanes per arribar als 68 cm sobre la quota del carril i l’ampliació a 200 metres per facilitar l’estacionament de trens en doble composició així com la instal·lació d’ascensors per accedir a l’andana des del pas soterrat.


L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, s'ha reunit avui a l'estació de tren amb el Director de Rodalies, Félix Martín, per veure de primera mà les millores realitzades així com sol·licitar més informació sobre les obres iniciades recentment a l'estació de Sant Miquel de Guanteres.

 

La millora de l'accessibilitat i condicionament de les estacions de tren de Viladecavalls eren de gran necessitat pel municipi. Des de l’Ajuntament celebrem que, finalment, el poble disposi d’una estació accessible i remodelada alhora que fem una crida a la ciutadania per col·laborar en l’ús responsable i cívic d’aquestes noves instal·lacions.