Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:54 | 16/07/2024

Obra teatral d'educació viària per conscienciar els alumnes de les escoles de primària de Viladecavalls

Els infants de 3r de primària de les escoles Roc Blanc i Rosella van gaudir ahir dimecres 12 d'abril d'una obra teatral d'educació viària organitzada per Policia Local, a l'auditori de l'EMM Pau Casals.

divendres 13 abril 2018

Com a novetat d'enguany, cal destacar la col·laboració de l'EMM Pau Casals amb l'ambientació musical i la posada en escena d'aquesta obra teatral, conjuntament amb els i les alumnes de 1r de batxillerat d'arts escèniques de l'institut.

A l'acte, va assistir el regidor d'Ensenyament, Jesús Porres, com a representant municipal, així com el cap de Policia Local i les direccions de les escoles de primària, l'escola de música i l'institut.

L'objectiu d'aquest espectacle teatral, que organitza cada any Policia Local de Viladecavalls, és el de conscienciar els nens i nenes de primària de la importància de moure's per les vies públiques amb seguretat i de manera responsable, tant si s'és vianant com si es condueix qualsevol vehicle.

L'educació viària és un aspecte molt important durant l'etapa d'educació infantil. A través d'activitats com aquesta obra teatral s'ensenyen bons hàbits i comportaments adequats per la mobilitat segura dels infants.