Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:42 | 16/07/2024

Parelles TIC finalitza amb la plena satisfacció dels seus participants

El programa intergeneracional de foment de les noves tecnologies entre persones adultes "Parelles TIC" va finalitzar el passat divendres 20 de juliol en un acte de cloenda a l'auditori de l'EMM Pau Casals.

dilluns 23 juliol 2018

El programa, impulsat pel Servei local d'Ocupació de l'Ajuntament de Viladecavalls i amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, tenia per objectiu promoure relacions intergeneracionals que permetessin minimitzar la fractura digital entre persones de diverses edats.

Per aconseguir-ho, es van crear parelles formades per joves de l'IES Viladecavalls i persones adultes que volien establir un primer contacte o ampliar el seu coneixement en l'àmbit de les noves tecnologies. Els joves formadors han ensenyat a les seves respectives parelles, de manera personalitzada, nocions en l'ús dels ordinadors, dels dispositius mòbils i internet, com ara aprendre a fer servir un processador de text, xatejar per Whatsapp, visualitzar un vídeo a Youtube o fer una compra online, entre altres.

A l'acte de cloenda, dut a terme el passat divendres 20 de juliol a l'auditori de l'EMM Pau Casals, es va proposar una activitat a les persones participants perquè valoressin el programa i les seves parelles i finalitzà amb el lliurament dels diplomes, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica de l'ajuntament, Marc González, i el coordinador d'estada en empresa de l'IES Viladecavalls, Pere Roca.

A més d'haver aconseguit assolir els objectius marcats, tant el jovent formador com l'alumnat han compartit experiències, s'hi han transmès valors i inquietuds, i han gaudit en totes les sessions realitzades durant aquest mes de juliol. Totes les persones participants han expressat la seva gran satisfacció per haver realitzat aquest programa.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls valorem de manera molt positiva l'èxit d'aquest programa, agraïm la participació dels joves de l'institut de Viladecavalls i les seves parelles aprenents i treballarem per a dur a terme futures edicions.