Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:13 | 15/07/2024

Paviment continu de cautxú als escocells del carrer Antoni Soler i plaça de la Vila per millorar-ne la seguretat i la neteja

L’Ajuntament de Viladecavalls va procedir la setmana passada a la substitució de l’enreixat dels escocells dels arbres del carrer Antoni Soler i Hospital i plaça de la Vila per la col·locació de paviment continu de cautxú per millorar la seguretat dels vianants i facilitar la neteja d’aquest espai públic.

dimarts 13 novembre 2018

El paviment de cautxú col·locat als 32 escocells del carrer Antoni Soler i Hospital i de la plaça de la Vila preveu el correcte drenatge de l’aigua de pluja i garanteix la continuïtat del cicle de vida dels arbres amb normalitat.

Aquests treballs s’han dut a terme per millorar la seguretat dels vianants, donat que una reixa de l’escocell mal col·locada podia provocar entrebancs, a més de dificultar la neteja dels residus que s’hi acumulaven. També, per millorar la mobilitat en actes de gran afluència de persones que transiten per la zona, com ara la recent Festa de Sant Martí, la Cavalcada de Reis o la Festa Major d’estiu, entre altres.

Des de l’Ajuntament es valorarà si cal implantar aquesta actuació en altres punts del municipi.