Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:16 | 19/07/2024

Perill per onada de calor a partir d’avui dimecres amb un risc d’incendis elevat

El Servei Meteorològic de Catalunya ha previst l’arriba una onada de calor important per avui dimecres 11 d’agost i que s’allargarà durant els propers dies.

dimecres 11 agost 2021

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Viladecavalls demanem a la ciutadania extremar les precaucions tant per protegir-se d’aquest episodi de calor extrema com per prevenir el risc d’incendi que suposa aquesta climatologia adversa. Els Agents Rurals han activitat el Pla Alfa a nivell 3 davant el risc d’incendi més elevat dels darrers 18 anys, en el qual es manté en alerta el Pla Procicat i el Pla Infocat d’incendis forestals. 

D’aquest risc d’incendis es deriven restriccions d’accés als espais naturals de Montserrat, el Montsec, Baronia de Rialb, Montmell-Marmellar i Montsant.

Tingeu en compte els següents consells davant episodis de calor extrema: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_calor/

En el següent enllaç trobareu consells adreçats a infants: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/web-infantil/consells-per-a-nens/onada_calor/