Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:37 | 17/07/2024

Personal tècnic i càrrecs electes de l’Ajuntament es formen en perspectiva de gènere

Personal tècnic i càrrecs electes del consistori han rebut una activitat formativa d'igualtat de gènere, durant els mesos de setembre i octubre, per incorporar la perspectiva de gènere al mateix àmbit de treball de la corporació i adquirir les competències bàsiques en les diferents fases de les polítiques d'igualtat municipals.

dimecres 21 octubre 2020

L'activitat formativa, anomenada "Píndola per a la sensibilització en gènere" i organitzada per l'Oficina de les Dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona, ha constat de tres sessions telemàtiques en les quals es va treballar en l'anàlisi i la identificació de les dimensions de les desigualtats de gènere actuals i dels instruments claus per a la introducció de la perspectiva de gènere en les diferents fases de les polítiques públiques.

L'Ajuntament ha valorat de manera positiva aquesta formació, ja que ha tingut un enfocament pràctic i adaptat a les circumstàncies de cada servei municipal i s'ha pogut debatre possibles mesures a aplicar. Les persones participants van coincidir en la necessitat de "posar-nos les ulleres de la igualtat de gènere" per continuar millorant.