Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:15 | 18/07/2024

Pla de manteniment i neteja de carrers i espais públics del municipi

Amb la voluntat d’optimitzar i millorar el manteniment i neteja dels carrers i espais públics del municipi, l’Ajuntament de Viladecavalls ha elaborat un Pla que vol ser l’eina que organitzi els recursos humans i tècnics de la Brigada Municipal en tot un seguit d’actuacions.

divendres 21 octubre 2016

Així doncs, s’han marcat els espais al municipi que s’han de condicionar i endreçar. D’altra banda, tenint en compte les característiques i extensió del nostre municipi i els recursos que es disposen actualment, s’ha realitzat un estudi i diagnosi prèvia, la qual ha determinat que la millor dinàmica de treball és la d’ actuar urbanització per urbanització, centrant els esforços de tots els membres que disposa la brigada.

Les actuacions encabides en aquest document es distribueixen en quatre grans blocs: neteja dels espais reservats per a emmagatzematge de residus domèstics, manteniment d’embornals, neteja diversos espais públics malmesos pels grafitis i el desbrossament i neteja de carrers.

La primera fase ja s’ha iniciat a Sant Miquel de Guanteres, La Planassa i el Nucli Urbà. Progressivament es durà a terme a la resta d’urbanitzacions.