Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:31 | 21/07/2024

Pla de Prevenció d’Incendis Forestals a Viladecavalls

El passat 12 de novembre es va reunir a Viladecavalls la Comissió de Seguiment del Pla de Prevenció d’Incendis Forestal a Viladecavalls (PPI).

dilluns 23 novembre 2015

A la Comissió de Seguiment del PPI hi van assistir l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, el Regidor de Medi Ambient José Valero,  el president de l’ADF Viladecavalls i tècnics de Medi Ambient de l’Ajuntament de Viladecavalls i de la Diputació de Barcelona.  

La trobada va servir per valorar les obres d’arranjament dels camins de la xarxa bàsica de prevenció i extinció d’incendis del Pla de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals  finalitzades durant el mes d’octubre i es van definir  les obres a realitzar durant el proper exercici 2016.

L’any 2015 l’Ajuntament i ADF Viladecavalls han executat  el  repàs de manteniment de les plataformes i seccions de servei del camí de la Calera (La Casanova), el camí de la Soleia del Ros i camí de l’Alzinar. També s’ha treballat en la retirada d’arbres caiguts pels episodis de  fortes ventades al camí del Suro a La Tendera.

Aquestes actuacions persegueixen com a objectiu principal garantir una xarxa bàsica de camins apta per a què els vehicles i dotacions d’extinció i prevenció d’incendis puguin accedir a la gran massa forestal de Viladecavalls amb total seguretat.