Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:34 | 16/07/2024

Pla d'inclusió laboral per a joves amb discapacitat de la Fundació ONCE

La Fundació ONCE i la seva entitat d'inclusió laboral, ISERTA, impulsen un pla, anomenat No te rindas nunca (NTRN), per desenvolupar competències professionals a joves amb discapacitat, mitjançant el coaching actitudinal amb la realització de tallers motivacionals i dinàmiques teatrals. Del 12 de juliol al 30 de setembre, 4 oficines mòbils recorreran diversos punts de l'estat espanyol.

dimarts 31 juliol 2018

El pla NTRN consisteix a facilitar orientació laboral, formació personalitzada i presentació als processos de selecció de personal de les empreses a joves amb discapacitat que tinguin entre 16 i 29 anys, estiguin en situació d'atur i que compleixin dos requisits: tenir ganes de treballar i no rendir-se mai. 


Les persones interessades a participar en aquest pla poden inscriure's a través del web https://www.noterindasnunca.org. 


NTRN ha posat el telèfon 900 221 111 a disposició de les empreses que vulguin conèixer les millors candidatures amb discapacitat de la seva zona per a la seva oferta laboral i saber els avantatges professionals, d'imatge i econòmics que suposa contractar persones amb discapacitat. 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls animem al jovent del municipi amb diversitat funcional que vulgui trobar feina a participar en aquest pla.