Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:40 | 15/07/2024

Policia Local i Protecció civil de Viladecavalls promouen l'educació viària a les escoles de primària

Els infants de 5è de primària de les escoles Roc Blanc i Rosella van aprendre a interpretar la senyalització viària en un circuit de bicicleta a càrrec de Policia Local i Protecció Civil de Viladecavalls els passats 24 i 25 de maig.

dilluns 28 maig 2018

Un any més, Policia Local i Protecció Civil de Viladecavalls van organitzar una jornada d'educació viària dins del programa d'Educació viària per a la mobilitat segura a les escoles de primària del municipi amb l'objectiu de fomentar bons hàbits en l'àmbit de la mobilitat i la seguretat.


Per transmetre aquests coneixements, es va muntar un circuit tancat on els infants circulaven en bicicleta mentre els agents de policia els orientaven i ensenyaven el significat de diversos senyals de trànsit. Per la seva part, Voluntaris de Protecció Civil es van encarregar d'explicar com actuen davant situacions d'emergència i les tasques de suport que realitzen.

Protecció Civil de Viladecavalls

El dijous a les 9.30 h, va ser el torn dels i les alumnes de l'escola Roc Blanc al pati de l'escola i l'endemà a la mateixa hora, el dels infants de l'escola Rosella a la plaça de Can Turu.

Circuit educació viària a la plaça de Can Turu

Interpretar de manera correcta la senyalització viària, circular amb seguretat i minimitzar els riscos de patir un accident és important que s'aprengui com més aviat millor. Gràcies al programa d'Educació viària promogut per Policia Local i Protecció Civil, els infants de 5è de les escoles del municipi ara estan més preparats per desplaçar-se per la via pública.