Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:25 | 25/07/2024

Posada en funcionament de la nova connexió de l’autopista C-16 amb l’autovia B-40, i el tancament de la Sortida 23 de la C-16

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha comunicat a l'Ajuntament de Viladecavalls que el proper 13 de juny es durà a terme l'obertura de l'enllaç 7 de l'autovia B-40, que connecta dita via amb el lateral de l'autopista C-16, i el tancament de la sortida 23 de l'autopista C-16, al seu pas pel Roc Blanc, a Terrassa.

divendres 10 juny 2022

Aquestes obres es duen a terme per tal d'adaptar la xarxa viària existent a les connexions amb la nova infraestructura. El tall de la sortida 23 es perllongarà per un termini aproximat de 8 mesos, d'acord amb la informació facilitada. 

Al llarg d'aquest termini, es construiran les ampliacions dels laterals de l'autopista C-16 i s'habilitaran la nova sortida 23, adaptada. 

El tall de la sortida 23 comportarà la impossibilitat d'accedir al tram inicial de la C-58 des de l'autopista. L'accés es desplaçarà al nou enllaç 7. A instàncies de l'ajuntament, aquesta actuació també afectarà el tronc de la C-58 a Can Trias, atès que s'habilitarà un espai de gir i accés cap al polígon industrial des de la mateixa via, per tal de facilitar una correcta accessibilitat al polígon d'activitats econòmiques.