Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:59 | 13/07/2024

Posada en marxa a Viladecavalls del programa “Treball, Talent i Tecnologia”

Es posa en marxa el projecte “Activitat local i de serveis a persones i ciutadania”, dins del programa “Treball, Talent i Tecnologia” subvencionat per la Diputació de Barcelona, que promourà la transformació digital per augmentar la competitivitat i l’ocupabilitat especialment d’aquelles activitats de comerç, serveis i restauració que posin la mirada en la salut i la qualitat de vida, la sostenibilitat i l’oci i el turisme.

divendres 02 juliol 2021

El projecte proposa actuar per reforçar de l’activitat econòmica present en l’àmbit local, estimulant i acompanyant la transformació digital de persones i  negocis que aposten per l’adaptació a nous reptes i demandes de la societat. L’objectiu és promoure el talent i la tecnologia amb voluntat de transformar i generar creixement des de l’activitat local i de proximitat. 

L’actuació ha arrencat amb un procés de diagnosi inicial en el que ja s’han realitzat més de 50 enquestes amb les activitats econòmiques locals especialment lligades a activitats comercials, de restauració i serveis. 

Amb aquesta primera actuació s’identificaran els interessos envers la transformació digital, el nivell de coneixements i maduresa digital i la relació dels negocis envers les prioritats marcades en el projecte pel que fa l’orientació de l’activitat. 

A Viladecavalls disposarem d’una Agent de Capacitació i Dinamització Digital per desenvolupar l’acció amb un plantejament a mida de les necessitats detectades en els negocis i un assessorament a persones en atur o en actiu que puguin treballar en aquest àmbit. El passat 23 de juny es va oficialitzar la presentació de l’agent a l’equip de govern de l’Ajuntament de Viladecavalls.

Aquesta actuació es durà a terme amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental durant aquest any i fins a desembre de 2022 i es desenvoluparà juntament amb els municipis de Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell i Vacarisses.