Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:18 | 17/07/2024

Postposada la celebració de Sant Martí de Viladecavalls

L'Ajuntament de Viladecavalls ha postposat la celebració de la festivitat de Sant Martí, prevista pels dies 11 i 12 de novembre, amb motiu de l'actual situació política que viu Catalunya.

dilluns 06 novembre 2017

Aquesta decisió ha estat consensuada entre l'Equip de Govern i de tots els grups municipals de la Corporació així com amb l'acceptació de les entitats i associacions locals que participaven  en l'organització dels actes.

La decisió s'ha pres després de valorar àmpliament totes les sensibilitats, opinions i criteris dels diversos agents convocats en una reunió d'urgència el passat divendres 3 de novembre.

Arran de les detencions dels legítims representants de les institucions catalanes i les manifestacions convocades pel mateix cap de setmana de la festivitat de Sant Martí, l'Ajuntament de Viladecavalls creu convenient postposar els actes programats i establir una festivitat conjunta els pròxims 16 i 17 de desembre, en el marc del cap de setmana de La Marató de TV3 i Santa Llúcia.

Així doncs, els actes programats per a la celebració de la Festa de Sant Martí d'enguany s'inclouran en la programació de la Fira de Santa Llúcia, el pròxim 16 i 17 de desembre del 2017, excepte la Cursa Solidària de Sant Martí organitzada per Kames Kids, que davant la impossibilitat de traslladar-la a les noves dates, es mantindrà el diumenge 12 de novembre a partir de les 10.00 hores i a la que us animem a participar, així com la 2a concentració de cotxes clàssic que romandrà en la plaça de la font de Can Turu i carrer de Baix i  l'ofici solemne de Sant Martí que tindrà lloc el mateix diumenge 12 a les 11.00 hores.

Des de la Corporació lamentem haver hagut de modificar una de les festivitats més importants en el calendari de festes municipals i us emplacem a seguir atents a la futura programació del mes de desembre.