Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:52 | 16/07/2024

Preinscripció del curs escolar 2015-2016: infantil, primària i ESO

Iniciat el procés de preinscripció per a les etapes d'educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO) en tots els col·legis públics i concertats. El termini restarà obert durant una setmana fins al pròxim 17 de març, mentre que la matriculació definitiva s’efectuarà del 8 i el 12 de juny.

dimarts 10 març 2015

Aquestes dates corresponen als alumnes d'educació infantil, primària i secundària obligatòria, el calendari de preinscripció varia en funció de l’ensenyament demanat. Podeu consultar el calendari de preinscripcions i matriculacions de tots els nivells de l’ensenyament al següent enllaç. 

Per formalitzar la preinscripció cal escollir un dels centres educatius del municipi i, durant el període de preinscripció, presentar al centre demanat en primera opció el formulari emplenat i les fotocòpies del DNI, el llibre de família i la targeta sanitària individual. A més a més, si s’al·lega algun criteri de prioritat, cal presentar la documentació que l’acredita.

El formulari de preinscripció es pot recollir a qualsevol dels centres educatius del municipi, o bé descarregar-lo aquí.

 

En la sol·licitud haureu d’escriure els codis dels centres, que són els següents:

 

CENTRES D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA:

08047561 Llar d'infants Barromina

08047571 Llar d'infants de Can Trias

08041726 Escola Roc Blanc

08031061 Escola Rosella

 

CENTRE D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA:

08053261 Institut de Viladecavalls

 

RECORDEU que només es pot presentar una única sol·licitud de preinscripció al centre que hàgiu escollit en primer lloc, en la qual s’ha d’especificar els centres als quals l’alumne/a vol accedir, relacionats per ordre de preferència. Si en presenteu més d’una, quedaran invalidats els drets de prioritat (es perdran tots els punts).