Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:25 | 16/07/2024

Presència de l'institut de Viladecavalls en la primera edició del torneig FIRST LEGO League

L'IES Viladecavalls va participar el passat dissabte 10 de febrer en la primera edició del FIRST LEGO League, celebrada a l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

dimecres 14 febrer 2018

Els alumnes de 1r d'ESO que van realitzar l'optativa de robòtica van ser els encarregats de formar part d'aquest torneig, emmarcat en el programa educatiu fundat per Dean Kamen amb el propietari i vicepresident del Grup LEGO, Kjeld Kirk Kristiansen, que fomenta el treball en equip, el fair play o sobreposar el fet de descobrir i compartir amb els companys les experiències viscudes abans que competir sols per guanyar, entre altres valors.

La participació dels alumnes en la FIRST LEGO League ha estat impulsada i subvencionada per l'Ajuntament de Viladecavalls que ofereix el suport econòmic necessari per poder adquirir el material de l'optativa de robòtica. Aquesta iniciativa va néixer arran dels contactes de l'ajuntament amb la FIRST LEGO League i tots els centres escolars del municipi per tal de treballar la tecnologia des de diversos àmbits així com l'R+D.

 

Tant l'Ajuntament com els docents i alumnes de l'institut s'han mostrat molt satisfets amb aquesta primera experiència a la FIRST LEGO League. Enguany s'ha iniciat amb l'institut i esperem que en pròximes edicions s'hi uneixin els centres de primària de Viladecavalls.