Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:04 | 16/07/2024

Presència de Viladecavalls a la Nit dels Campions del Vallès Occidental

L'equip Aleví A de l'Escola de Futbol de Viladecavalls va rebre el trofeu de la Nit dels Campions del Vallès Occidental, el passat 15 de juny en un acte celebrat a Barberà del Vallès, després de guanyar la lliga 2017/18. L'UD Can Trias també va rebre un guardó al fair play pel suport realitzat vers el Comitè Tècnic d'Arbitres de la Federació Catalana en un partit que va resultar conflictiu.

dilluns 25 juny 2018

L'acte, organitzat per la Federació Catalana de Futbol, es va dur a terme al Pavelló Elisa Badia de Barberà del Vallès, i va comptar amb la presència del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; el directiu i delegat de la Federació al Vallès Occidental-Sabadell, Albert Montull; el directiu i delegat al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; el delegat del CTA al Vallès Occidental, Eduard Pérez; el directiu de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Àngel Ruiz; el tinent d'alcalde de Barberà del Vallès, Manel Ferreté; el regidor d'esports de la localitat, Francisco Blanco; el regidor d'esports de Matadepera, Quico Sala; el regidor d'esports de Vacarisses, Pere Cases; i el regidor d'Esports de Viladecavalls, Pere Nogués. 


Des de l'Ajuntament donem l'enhorabona als infants de l'Aleví A de l'Escola de Futbol de Viladecavalls pel seu èxit esportiu que els acredita com a campions de lliga 2017-2018 i pel seu reconeixement a la Nit dels Campions, així com a l'U.D. Can Trias pel seu guardó al fair play del club.