Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:47 | 14/07/2024

Presència de Viladecavalls a la presentació oficial del Circuit 3X3 de la Federació Catalana de Bàsquet

La Federació Catalana de Bàsquet va dur a terme, el passat divendres 30 de novembre a Barcelona, la presentació oficial del Circuit 3x3 2018-2019 amb la presència de Viladecavalls com una de les 12 seus oficials d'enguany.

dilluns 03 desembre 2018

L'acte de presentació del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Bàsquet va tenir lloc a Barcelona divendres 30 de novembre amb la presència del president de la federació, Joan Fa, el seleccionador nacional 3X3, Jaume Comas, la diputada d'Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandós, i representants dels municipis que acolliran aquest campionat, entre els quals es troba Viladecavalls, que enguany ha estat seleccionat com a seu oficial.

El 3x3 és una nova modalitat que s'integra en el món del bàsquet a Catalunya i que arriba a la seva 2a edició amb 12 seus repartides per tot el territori. El torn de Viladecavalls arribarà el pròxim 8 de desembre al pavelló municipal Sebastià Homs amb el "3X3 CB Rosella", organitzat conjuntament entre el Club de Bàsquet Rosella i l'Ajuntament de Viladecavalls, i culminarà amb la gran final a Barcelona el 27 de juliol del 2019. Les persones interessades a participar en el Circuit 3x3 de Viladecavalls s'han d'inscriure a 3x3.basquetcatala.cat/viladecavalls2018, el preu d'inscripció és de 40 euros i els equips han d'estar formats per entre 3 i 4 persones.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls volem compartir amb la ciutadania la satisfacció per haver aconseguit que Viladecavalls formi part d'aquest important campionat que potencia la visibilitat del nostre poble en el món de l'esport català i d'arreu.