Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:45 | 16/07/2024

Presentació de l’Estudi de Reurbanització del Polígon Industrial de Can Mir

La Sala de Plens de l'Ajuntament de Viladecavalls va acollir dimecres matí la reunió informativa sobre l’Estudi de Reurbanització del Polígon Industrial de Can Mir.

divendres 01 juliol 2016

L'objectiu d'aquesta trobada era presentar davant els propietaris de les empreses ubicades a aquest polígon, l’estudi realitzat per l’empresa DSL Enginyeria i arquitectura.

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, la Vicepresidenta de l'Associació d'Empresaris de Viladecavalls, Susana Soriano i la Regidora d’Ocupació i Promoció Econòmica, Dolors Salmerón han presidit l’acte, acompanyades pels tècnics redactors de l’estudi i l’Arquitecte Municipal.

L’informe presentat, comprèn l’elaboració d’una nova diagnosis del projecte aprovat l’any 2007, adaptant-lo a la situació i context actual i garanteix un volum d’inversió a realitzar assolible, que presenta un estalvi superior als 400.000 € respecte al projecte de 2007. En acabar la presentació la corporació ha donat a conèixer el procediment administratiu previst i s’ha realitzat una primera valoració del pla.

L’alcaldessa va manifestar i reiterar en tot moment la seva convicció en el gran potencial que té aquest polígon i en la necessitat de prendre decisions valentes. -Avui és un dia molt important per a tots, tornem a fer un pas endavant per a què les empreses ubicades al polígon millorin i gaudeixin d’unes condicions més favorables que permetin el bon desenvolupament de la seva activitat econòmica i alhora, la possibilitat d’esdevenir un gran aparador per a atreure inversió al municipi. Aconseguir-ho, és feina de tots-.