Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:47 | 16/07/2024

Presentació del programa d’activitats i cartell de la Festa Major

Aquest passat dijous 16 de juny, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls es va presentar davant les entitats locals i mitjans de comunicació el programa de Festa Major 2016.

divendres 17 juny 2016

L’Alcaldessa, Cesca Berenguer, va iniciar la presentació amb un breu parlament en el qual va destacar el caràcter renovat de l‘edició d’enguany, que aposta més que mai per la implicació de les associacions i  entitats locals a l’hora d’oferir una programació de qualitat. - Aquest any oferim una Festa Major amb una il·lusió renovada, però sense perdre de vista l’objectiu de comptar amb la màxima participació i aconseguir que aquests dies de celebració ens uneixi a tots en un bon ambient de veïnatge. Esperem que tothom trobi l’oportunitat de passar una bona estona -. La intervenció va finalitzar amb l’agraïment a aquelles persones que col·laboren i vetllen per un bon funcionament de la Festa Major. A continuació es va procedir a exposar la programació d’activitats i novetats d’aquesta edició.

Pregonera de la Festa Major 2016

L’acte de presentació va esvair algunes incògnites com la del pregoner. Sarai Gascon, veïna de Viladecavalls i nadadora del Club Natació Terrassa, serà la protagonista d’un dels moments més esperats de la Festa Major. Amb només 23 anys disputarà aquest estiu a Río els seus tercers Jocs Paralímpics. A Viladecavalls tindrem l’oportunitat d’escoltar-la el divendres 8 de juny i desitjar-li tota la sort del món en el seu pròxim repte.

Camp de Futbol Jaume Collado

El matí de dissabte acollirà una matinal esportiva amb un triangular de futbol que comptarà amb la participació dels equips locals C.F. Viladecavalls, Escola de Futbol Viladecavalls i la U.D. Can Trias. En acabar la disputa d’aquest, es realitzarà el lliurament de la placa commemorativa amb la qual es rendirà homenatge a Jaume Collado.

Resolució del Concurs Cartell Festa Major 2016

Montse Mazorriaga, il·lustradora del municipi, ha resultat guanyadora del Concurs del cartell de la Festa Major de Viladecavalls 2016, organitzat per l’Ajuntament. L’obra ha estat escollida pel jurat com a millor cartell d’ entre totes les obres presentades a concurs i formarà part de la portada del programa d’enguany.